Cafévloer

Prijzen (Excl. BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
19 mm X 220 mm X tot 2500 mm
€ 41.15 € 32.51 /m²

Omschrijving

De café parket is een massieve eiken parket die zeer vergelijkbaar is met de kasteelvloer. Deze parketvloer is iets minder dik en iets minder breed. Daarom is de cafévloer een goedkoper alternatief. De café parket creërt de ultieme landelijke stijl in uw woning. Met zijn open noesten en kleurverschillen is deze massieve eiken parket een perfecte keuze voor een rustieke inrichting.

Deze onbehandelde massieve eiken planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben tand en groef rondom. Tevens ook spanningsgroeven aan de onderzijde om schotelen te verminderen. Barsten, knopen en uitgevallen knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten. Deze knopen en barsten worden niet opgestopt. Kleine restanten van schors zijn eveneens mogelijk. Schaaffouten en andere defecten zijn mogelijk. Spinthout op de zichtbare zijde is toegelaten tot 15% van de oppervlakte van de plank.

Deze eiken parketvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

Onderhoud van een houten vloer.

– Bijpassende plinten.

Legvoorschriften voor houten vloeren.