Premium 21x155 mm

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
21 mm X 155 mm X 2000 mm
€ 35.13 € 27.75 /m²

Omschrijving

Premium grenen parketvloer is een vloer die goed in een strakkere, moderne inrichting past. Het is een parketvloer die een prachtige cleane uitstraling heeft en zo in elk modern interieur past.

Grenen is een zacht hout dat redelijk snel sporen van gebruik gaat vertonen. Samen met de lage prijs zijn dit de voornaamste redenen waarom wordt deze vaak in slaapkamers en zolders geplaatst worden.

Deze onbehandelde massieve grenen planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben een v-groef en tand en groef rondom. De planken zijn allemaal 2 meter lang. Knopen op de zichtbare kant zijn niet toegelaten. Barsten, schaaffouten en andere defecten zijn zeer sporadisch toegelaten. 

Deze grenen plankenvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

?" Onderhoud van een houten vloer.

?" Bijpassende plinten.

?" Legvoorschriften voor houten vloeren.

U kan deze houten vloeren aankopen via een lening aan 0,00% JKP. Klik op de link voor uitleg en voorwaarden. Let op, geld lenen kost ook geld.