2de keus 10x100 mm

Prijzen (Incl. 21% BTW)

DIKTE X BREEDTE X LENGTE
10 mm X 100 mm X 2000 mm
€ 8.79 € 6.95 /m²

Omschrijving

2de keus grenen parketvloer, of ook wel declassé grenen genoemd, is een vloer die in ongeveer elke inrichting kan passen. Het is een parketvloer die een prachtige levendige uitstraling heeft en grenen hout laat zien zoals hij echt is.

Grenen is een zacht hout dat redelijk snel sporen van gebruik gaat vertonen. Samen met de lage prijs zijn dit de voornaamste redenen waarom wordt deze vaak in slaapkamers en zolders geplaatst worden.

Deze onbehandelde massieve grenen planken zijn gedroogd en geschuurd. Ze hebben een v-groef en tand en groef rondom. De planken zijn allemaal 2 meter lang. Knopen van onbeperkte grootte zijn toegelaten deze kunnen uitgevallen zijn. Barsten, schaaffouten en andere defecten zijn toegelaten. Kleine restanten van schors zijn mogelijk. 

Deze grenen plankenvloer kan naar keuze afgewerkt worden met hardwaxolie of vernis en eventueel ook 1 of meerdere oppervlaktebewerkingen zoals roken, borstelen, verouderen, schaven ondergaan

?" Onderhoud van een houten vloer.

?" Bijpassende plinten.

?" Legvoorschriften voor houten vloeren.

U kan deze houten vloeren aankopen via een lening aan 0,00% JKP. Klik op de link voor uitleg en voorwaarden. Let op, geld lenen kost ook geld.